18 december 2019

DNJI Conventie 2020

 • DNJI conventie
  18 januari 2020
  13:30 - 17:00

DNJI Conventie 2020

De DNJI conventie is de jaarlijkse vergadering waarbij leden en ook gasten met elkaar spreken over het plaatselijke en landelijke jeugdwerk binnen de Kerk van de Nazarener. Dit doen we door middel van verschillende onderdelen:

 • In eerste instantie is de conventie een plek waarbij de DNJI raad verslag doet en verantwoording aflegt van haar werk van het afgelopen jaar. De conventie kan vragen stellen, opmerkingen plaatsen, stemmen en moties en resoluties indienen.
 • De vergadering is ook een plek van viering. Viering van het zijn van christenen onder elkaar en op de DNJI conventie specifiek een viering van het hebben van een hart voor God en het hebben van een hart voor jongeren. Deze viering geven we vorm door naast het behandelen van de verslagen van de DNJI raad, ook de lokale NJI’s verslag te laten doen over wat ze hebben mogen doen en meemaken in het afgelopen jaar.
 • Daarnaast is de DNJI conventie een belangrijk moment waarop de nieuwe DNJI raad voor het komende jaar gekozen wordt. Alle stemgerechtigden (afgevaardigden van de lokale NJI’s) op de DNJI conventie zullen hierover stemmen door middel van het invullen van een stemformulier.
 • Ten slotte is het aan de conventie om zich te buigen over de voorliggende moties en resoluties. Het verschil hiertussen is dat een motie wordt aangenomen voor één jaar, en dus één jaar geld. Een resolutie geldt voor de komende jaren, totdat deze ongedaan wordt gemaakt of wordt gewijzigd door een nieuwe resolutie.
  Ik hoop jullie allemaal te zien in Vlaardingen en kijk uit naar een gezegende tijd waarin we het jeugdwerk in de lokale NJI’s en binnen de DNJI mogen vieren en bespreken met elkaar en waarin we ook samen mogen nadenken over de toekomst van het jeugdwerk in de kerk van de Nazarener in Nederland.

Praktische informatie

 • Datum: 18 januari 2020 van 13.30 tot en met 17.00
 • Locatie: gebouw van de Kerk van de Nazarener Vlaardingen aan de Zwanensingel 1, 3136 GZ Vlaardingen.
 • Kosten: Gratis

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de kerk zelf. Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan kun je vanaf Schiedam Centrum met de metro naar station Vlaardingen Oost. Vanaf hier vertrekt bus 56 richting Holy-Noord. Vanaf halte Koninginnelaan is het vervolgens nog 600 meter lopen naar de kerk.

Let op: Vanwege een technische storing krijg je op dit moment geen bevestigingsmail. Je inschrijving komt echter wel goed aan.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
Wouter van der Zeijden
About Wouter van der Zeijden