Kinderkamp zou nóg leuker zijn… als jij er bij bent!

Lijkt het je niet super tof om elke dag op te staan met je vrienden of vriendinnen? En om de hele dag super leuke dingen te doen? Wat denk je van de diensten, waar we alleen de leuke liedjes zingen en er spannende toneelstukken worden gespeeld? Heb je er al zin in om met jouw groepje de strijd aan te gaan met andere groepen tijdens alle spellen. En wat denk je van een kussengevecht voor het slapen gaan? En als je dan wakker wordt, begint het de volgende dag gewoon weer opnieuw!

Ben jij ergens goed in? Zingen, dansen, jongleren, presenteren? Misschien word jij wel de ster van onze bonte avond. Al die dingen – en nog veel meer – beleef je op kinderkamp!

De vorige keer waren er wel 194 kinderen!

Heb je er zin in? Wij zouden het heel leuk vinden als je mee gaat! Met kinderkamp komen kinderen uit de Kerk van de Nazarener uit heel Nederland naar Someren om daar een heel gaaf kamp te beleven.  Alle kinderen van groep 4 tot en met 8 mogen mee. En heb je een vriendje of vriendinnetje dat naar een andere kerk of helemaal niet naar een kerk gaat, die mag natuurlijk ook mee! Tijdens het kamp kom je in een groepje kinderen met wie je alles samen doet. Samen met twee of drie leiders eet je, slaap je op dezelfde kamer en doe je mee aan de activiteiten.

Kampafspraken

Op kamp hebben we een aantal afspraken die we echt heel belangrijk vinden:

  • We behandelen elkaar met respect, en pesten en schelden niet
  • We blijven op het terrein. Alleen voor sommige georganiseerde spellen gaan we buiten het terrein. De leiding zal dit aangeven
  • We behandelen de spullen van onszelf en van anderen met respect
  • Als we klaar zijn met spelen brengen we het materiaal weer terug en helpen we met opruimen
  • We doen met alle activiteiten enthousiast mee
  • We helpen anderen als zij verdriet of pijn hebben
  • Onze groepsleiding kunnen we vragen om hulp als het even moeilijk is

Kinderkamp

Wil je weten wie er mee gaan als leiding, log dan in om te lezen hoeveel zin zij er in hebben!