Informatie voor ouders/verzorgers

Kinderkampmiddag 2020

Op  15 februari gaat het dak er af in de Kerk van de Nazarener in Vlaardingen. (Zwanensingel 1) We organiseren een kindermiddag vol muziek, dans en workshops waarbij de kinderen lekker Vet Hard gaan Knallen. Het is voor de groepen 4 t/m 8 van de basisschool . De kinderkampband komt die dag speciaal naar Vlaardingen om daar samen met de kids heerlijk te zingen. Je kan nummers herkennen van afgelopen kamp, maar je hoort zeker ook nieuwe nummers, wellicht een voorproefje voor komend kamp!?!

Ouders kunnen hun kinderen vanaf 15:40 brengen. Om 16:00 start het programma. Naast zingen zijn er workshops voor de kinderen en worden er pannenkoeken gegeten! Vanaf 18:30 zijn alle ouders weer welkom om met de kinderen het laatste half uur lekker mee te komen zingen.

De middag kost 2,50 per kind. De inkomsten worden gebruikt voor het komend kinderkamp.

Lijkt het je leuk om mee te helpen om dit tot een superleuke middag te maken voor alle kinderen? Wij zoeken nog enkele helpende handen die mee willen ondersteunen bij de workshops en bij het klaarmaken en uitdelen van de pannenkoeken. Als je wilt helpen, laat het ons dan weten via het contactformulier onderaan de pagina.

Medewerkersworkshop

Voor bandleden, lofprijsleiders en kindermedewerkers is vooraf aan de Kinderkampmiddag van 14:00 tot 15:00 een workshop die door de kinderkampband zal worden gegeven.  In deze workshop zullen de nodige kindertracks aandacht krijgen hoe ze uit te voeren en waar op te letten. Deze workshop is gratis. Laat via het contactformulier onderaan de pagina weten als je interesse hebt in de workshop.

Inschrijven

Inschrijven kan van zondag 5 januari t/m zondag 2 februari 2020.

Inschrijven na 2 februari is niet mogelijk.

1

Maak een account aan als ouder/verzorger

Maak een account aan als ouder/verzorger om uw kind in te schrijven als deelnemer. Zet het account op uw naam als ouder/verzorger. U kunt meerdere deelnemers opgeven met 1 account.
2

Log in

Log in om uw kind in te schrijven als deelnemer.
3

Kies deelnemerticket(s)

Log eerst in om je kind(eren) in te schrijven.

4

Schrijf uw kind(eren) in

Log eerst in om uw kind(eren) in te schrijven
5

Betaal de tickets

Betaalopties

Het heeft onze voorkeur dat u tijdens de inschrijving betaald via iDeal. Heeft u geen mogelijkheid om via iDeal te betalen, dan kunt u tijdens het inschrijven ook kiezen voor een bankoverschrijving. Het rekeningnummer krijgt u opgestuurd na afloop van de inschrijving. Maak in dit geval binnen 24 uur het geld over.

Uitgesteld betalen

Bent u niet in staat om direct via Ideal of binnen 24 uur met een bankoverschrijving te betalen, kies dan tijdens de inschrijving voor de optie “Nu inschrijven, later betalen”. U kunt dan contant betalen bij aanvang.

6

Na betalen is uw kind ingeschreven

Uw kind is na de betaling officieel ingeschreven.

Contact

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in. We proberen binnen een week te reageren.