Informatie voor leiders

Zomerkamp 2021

Lees aub ook goed de informatiepagina voor ouders. Hierin staat de algemene info over het zomerkamp. De officiële info inschrijvingen zijn nog niet geopend. Zodra dit gebeurd hoor je dit van je teamleider of hoofd.

Datum

Start leiders: zaterdag 24 juli 2021 om 14:30 uur

Einde leiders: zaterdag 31 juli 2021 rond 12:00 uur

Locatie

De Hoof 18, 5712 LM Someren

Kosten

  • LEIDINGTICKET Zonder ondersteuning
  • €150
  • LEIDINGTICKET Met 30 euro ondersteuning
  • €120
  • LEIDINGTICKET Met 80 euro ondersteuning
  • €70

Kan je de ticketprijzen (inclusief ondersteuning) niet betalen? Vraag extra ondersteuning voordat je je inschrijft.

Ondersteuningscodes

Ben je niet in staat de volledige ticketprijs te betalen, kies dan straks bij de officiële inschrijving een ticket met ondersteuning. Je geeft hiermee aan dat je ondersteuning nodig hebt van het fonds Ondersteuning districtskampen. Je hoeft geen reden op te geven waarom je de ondersteuning nodig hebt.

Gift

Wellicht ben je in staat om een gift te geven? Met een gift steun je het fonds Ondersteuning Districtskampen en maak je het mogelijk dat anderen financiële ondersteuning kunnen krijgen om mee te gaan. Bent u in staat om een gift te geven, dan zijn we daar erg blij mee! U kunt dit aangeven tijdens de inschrijving van uw kind of u kunt een aparte gift geven.

1

Zorg voor een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Als Kerk van de Nazarener willen we een veilige kerk zijn. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is dat alle leiders die meegaan met een evenement van de Kerk van de Nazarener in het bezit moeten zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.

Contact

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in. We proberen binnen een dag te reageren.