Informatie voor leiders

Tienerkamp 2020

Stap in de wereld van een tiener

Op het tienerkamp willen we een veilige omgeving bieden waar tieners Gods liefde kunnen ervaren. Om dat te kunnen doen hebben we een groot team van vrijwilligers nodig. In dat team hebben we groepsleiders nodig die in koppels verantwoordelijk zijn voor een groepje van ongeveer 8 tot 10 tieners.

Het is niet alleen voor tieners, maar ook voor leiding een fantastische ervaring om tienerkamp mee te maken. Je trekt een week lang op met tieners die jou meenemen in hun wereld, die jou gaan vertrouwen en die aan het einde van de week jou de meest fantastische leider ooit vinden. Je bent moe, maar je rugzak is gevuld vol met inspiratie en waardevolle herinneringen.

Een deel zijn van het tienerkamp is niet zomaar iets: wij hebben een week lang de verantwoordelijkheid over ca. 160 tieners. Dat is iets wat we heel serieus nemen.

Taakomschrijving groepsleiding

Tieners worden gedurende het hele kamp door hun groepsleiding begeleid bij alle activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor jouw tieners, hun welzijn en je beleeft het kamp samen. Een mooie taak waar je niet alleen voor staat. Je staat in contact met je groepje op verschillende momenten:

 • Tijdens de diensten
 • Bij alle spellen (eventueel ook tijdens workshops of vrije tijd)
 • Bij alle maaltijden
 • Tijdens familygrouptime
 • Je slaapt bij de tieners op de kamer

Taakomschrijving medewerker

Als medewerker heb je net zo’n belangrijke rol als groepsleiding: jij zorgt er namelijk voor dat alle monden gevuld worden, dat er activiteiten op het programma staan en dat we ’s avonds naar de dienst kunnen. Of je nou paprika’s snijdt in de kookploeg, als YCO de spellen uitzet of de gitaar bespeelt in de band, ook in die rol heb jij een voorbeeldfunctie. Je hebt het misschien zelf niet in de gaten, maar tieners kunnen echt naar jou opkijken. Wees je dus bewust van deze rol!

Profiel leiding

Je hebt passie voor God en tieners!

Het is natuurlijk belangrijk dat je het leuk vindt om met tieners te werken.

Je hebt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag

Als Kerk van de Nazarener willen we een veilige kerk zijn. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is dat alle leiders die meegaan met een evenement van de Kerk van de Nazarener in het bezit moeten zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag. Lees meer over de Verklaring Omtrent Gedrag.

Je bent oud genoeg

Om mee te kunnen als familygroupleiding moet je op kamp 21 jaar of ouder zijn. Om als YCO of oudste broer/zus mee te kunnen moet je op tienerkamp 18 jaar of ouder zijn.

Je kan aanwezig zijn op het voorbereidingsweekend

Je aanwezigheid op het voorbereidingsweekend is vereist.

Voorbereidingsweekend: 26 t/m 28 juni 2020

Het voorbereidingsweekend is dit jaar anders dan de voorgaande jaren! Het wordt een echt mini-kamp voor leiding! Tijdens dit weekend krijg jij een voorproefje van hoe het is om als deelnemer mee te gaan, ben je net weer 15 en staat jou een super tof weekend te wachten.

In dit weekend ontmoeten we elkaar, leer je je medeleiding kennen en komen er diverse presentaties aan bod. Uiteraard krijg je ook alle tools mee om die fantastische leider (die je al bent) helemaal tot uiting te laten komen. Bereid je dus alvast maar voor op dit kamp want dit experiment gaat direct van start zodra jij arriveert op vrijdagavond op het kampterrein in Someren.

Locatie: De Hoof 18, 5712LH in Someren

Alle leiders worden verwacht op 26 juni om 20.00 en het weekend zullen we gezamenlijk afsluiten op zondagmiddag om 15:00.

Datum

Start leiders: zaterdag 18 juli om 15:00 uur

Einde leiders: zaterdag 25 juli rond 13:00 uur

Locatie

Het kamp is, zoals elk jaar, bij kamplocatie de Hoof

De Hoof 18, 5712 LM Someren

Kosten

 • LEIDINGTICKET Zonder ondersteuning
 • €120
 • LEIDINGTICKET Met 45 euro ondersteuning
 • €75
 • LEIDINGTICKET Met 70 euro ondersteuning
 • €50

Kan je de ticketprijzen (inclusief ondersteuning) niet betalen? Vraag extra ondersteuning voordat je je inschrijft.

 • VOORBEREIDINGSWEEKEND Zonder ondersteuning
 • €40
 • VOORBEREIDINGSWEEKEND Met 15 euro ondersteuning
 • €25
 • VOORBEREIDINGSWEEKEND Met 25 euro ondersteuning
 • €15

Ondersteuningscodes

Ben je niet in staat de volledige ticketprijs te betalen, kies dan een ticket met ondersteuning. Je geeft hiermee aan dat je ondersteuning nodig hebt van het fonds Ondersteuning districtskampen. Je hoeft geen reden op te geven waarom je de ondersteuning nodig hebt.

Gift

Wellicht ben je in staat om een gift te geven? Met een gift steun je het fonds Ondersteuning Districtskampen en maak je het mogelijk dat anderen financiële ondersteuning kunnen krijgen om mee te gaan.

Inschrijven

Ben jij enthousiast om deze groep tieners een geweldig kamp te geven, neem dan de volgende stappen om je in te schrijven.

1

Voor het eerst? Solliciteer dan als leiding

Als je voor het eerst mee wilt als leiding moet je hiervoor solliciteren, omdat we zorgvuldig om willen gaan met wie wel en wie niet mee gaat als leiding. Indien je sollicitatie wordt goedgekeurd, dan ontvang je een aanmeldcode, waarmee je je kan inschrijven.

2

Eerder meegeweest? Vraag een aanmeldcode aan

Ben je al eerder mee geweest als leiding, vraag dan een aanmeldcode aan. De aanmeldcode heb je nodig om te in te schrijven.

3

Zorg voor een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Als Kerk van de Nazarener willen we een veilige kerk zijn. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is dat alle leiders die meegaan met een evenement van de Kerk van de Nazarener in het bezit moeten zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.

4

Maak een leiding account aan

Op deze manier hoef je een volgende keer minder gegevens in te vullen. Als je als een ouder / verzorger account hebt, maak dan een nieuw account aan als je als leiding mee wilt.
5

Vraag eventueel extra financiële ondersteuning aan.

Zijn de ondersteuningscodes niet voldoende? Vraag extra ondersteuning voordat je je inschrijft.

6

Schrijf je in als leiding

Heb je alle bovenstaande checks doorlopen? Schrijf je dan nu in.
7

Betaal de tickets

Betaalopties

Het heeft onze voorkeur dat je tijdens de inschrijving betaald via iDeal. Heb je geen mogelijkheid om via iDeal te betalen, dan kan je tijdens het inschrijven ook kiezen voor een bankoverschrijving. Het rekeningnummer krijg je opgestuurd na afloop van de inschrijving. Maak in dit geval binnen 24 uur het geld over.

Uitgesteld betalen

Ben je niet in staat om direct via Ideal of binnen 24 uur met een bankoverschrijving te betalen, kies dan tijdens de inschrijving voor de optie “Nu inschrijven, later betalen”. Je wordt na afloop van je inschrijving gebeld om een betaalregeling af te spreken.

8

Na betalen is je inschrijving compleet

Na de betaling ben je officieel ingeschreven als leiding. Betaal je via een bankoverschrijving of maak je gebruik van een betaalregeling dan reserveren we in de tussentijd een plekje voor je.

Contact

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in. We proberen binnen een week te reageren.