Informatie voor leiders

Break Inn 2020

Lees aub ook goed de informatiepagina voor ouders. Hierin kan je de verschillen lezen met vorig jaar ivm Corona, de FAQ’s en de paklijst. Deze pagina bevat alleen aanvullende informatie voor leiders en de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Break Inn 2020.

Datum

Start leiders: zaterdag 18 juli om 14:30 uur

Einde leiders: zaterdag 25 juli rond 12:00 uur

Locatie

De Hoof 18, 5712 LM Someren

Kosten

  • LEIDINGTICKET Zonder ondersteuning
  • €130
  • LEIDINGTICKET Met 30 euro ondersteuning
  • €100
  • LEIDINGTICKET Met 80 euro ondersteuning
  • €50

Kan je de ticketprijzen (inclusief ondersteuning) niet betalen? Vraag extra ondersteuning voordat je je inschrijft.

Ondersteuningscodes

Ben je niet in staat de volledige ticketprijs te betalen, kies dan een ticket met ondersteuning. Je geeft hiermee aan dat je ondersteuning nodig hebt van het fonds Ondersteuning districtskampen. Je hoeft geen reden op te geven waarom je de ondersteuning nodig hebt.

Gift

Wellicht ben je in staat om een gift te geven? Met een gift steun je het fonds Ondersteuning Districtskampen en maak je het mogelijk dat anderen financiële ondersteuning kunnen krijgen om mee te gaan.

Inschrijven

Let op, de inschrijving sluit zondag 12 juli om 23:59. Schrijf je in voor deze datum, zodat we alle info van jou hebben en zo goed alles kunnen voorbereiden.

1

Zorg voor een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Als Kerk van de Nazarener willen we een veilige kerk zijn. Een van de maatregelen die we hiervoor nemen is dat alle leiders die meegaan met een evenement van de Kerk van de Nazarener in het bezit moeten zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.

2

Maak een leiding account aan

Op deze manier hoef je een volgende keer minder gegevens in te vullen. Als je als een ouder / verzorger account hebt, maak dan een nieuw account aan als je als leiding mee wilt.
3

Vraag eventueel extra financiële ondersteuning aan.

Zijn de ondersteuningscodes niet voldoende? Vraag extra ondersteuning voordat je je inschrijft.

4

Schrijf je in als leiding

5

Betaal de tickets

Betaalopties

Het heeft onze voorkeur dat je tijdens de inschrijving betaald via iDeal. Heb je geen mogelijkheid om via iDeal te betalen, dan kan je tijdens het inschrijven ook kiezen voor een bankoverschrijving. Het rekeningnummer krijg je opgestuurd na afloop van de inschrijving. Maak in dit geval binnen 24 uur het geld over.

Uitgesteld betalen

Ben je niet in staat om direct via Ideal of binnen 24 uur met een bankoverschrijving te betalen, kies dan tijdens de inschrijving voor de optie “Nu inschrijven, later betalen”. Je wordt na afloop van je inschrijving gebeld om een betaalregeling af te spreken.

6

Na betalen is je inschrijving compleet

Na de betaling ben je officieel ingeschreven als leiding. Betaal je via een bankoverschrijving of maak je gebruik van een betaalregeling dan reserveren we in de tussentijd een plekje voor je.

Contact

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in. We proberen binnen een dag te reageren.