Informatie voor ouders/verzorgers

Kinderkamp 2022

Het Kinderkamp is een initiatief van de Kerk van de Nazarener Nederland. Het wordt mogelijk gemaakt door een team van meer dan 50 vrijwilligers van keukenteam tot techniek, van gebedsteam tot facilitair team, van muziek en drama tot sport en spel en natuurlijk door alle groepsleiders.

Eindverantwoordelijken zijn Erik Lukassen en Annelieke van Daalen. Allebei uit Dordrecht afkomstig. Samen met een geweldig team bereiden zij het kamp voor.

Een veilige plek

Ons doel is om kinderen een onvergetelijke tijd te geven waar ze Gods liefde (beter) leren kennen en ervaren. We vinden het daarom belangrijk om de kinderen een veilige plek te geven waar ze lol kunnen hebben en waar ze zich ook geliefd en geborgen voelen. Bij veilig denken we dan niet alleen aan fysieke veiligheid, maar ook aan sociale en geestelijke veiligheid.

Wij denken en geloven dat een veilige sfeer de basis is voor een goed kamp. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat iedereen zichzelf mag zijn, er niemand gepest wordt en dat iedereen die met dit kamp mee is met respect wordt behandeld.

Het is ons gebed dat kinderen op kamp niet alleen een hele gave tijd hebben, maar dat ze ook beter toegerust worden om te functioneren thuis, op school en in de kerk.

Zorg voor uw kind

We vinden de zorg voor ieder kind belangrijk maar heeft uw kind speciale aandacht nodig dan kunt u dit via het inschrijfformulier aan ons laten weten. De groepsleiding wordt hiervan op de hoogte gebracht, en wordt ondersteund door ons zorgteam. Mocht het nodig zijn aanvullende informatie over uw kind aan ons te verstrekken die u niet op het aanmeldformulier kunt vermelden of waarvan het echt noodzakelijk is dat het zorgteam er van tevoren over wordt geïnformeerd dan kunt u aangeven dat u door ons gebeld wilt worden.

Leeftijd

Kinderen mogen met kinderkamp mee vanaf groep 4 van de basisschool. Het laatste jaar dat ze mee mogen is als ze in groep 8 zitten.

Datum

Het kinderkamp wordt gehouden tijdens het pinksterweekend.

Start: Vrijdag 3 juni om 19.30 uur

Eind: Maandag 6 juni om 13:30 uur

Wij verzoeken u vriendelijk om maandag uiterlijk 14:15 uur weer van het terrein af te zijn zodat de leiding en medewerkers het kampterrein kunnen opruimen en met elkaar het kamp kunnen af sluiten.

Locatie

De Hoof 18, 5712 LM Someren

QRkk2021

Bus (alléén heenreis)

Vertrek Kerk van de Nazarener Vlaardingen: Vrijdag 3 juni om 16.30 uur en rijdt daarna door naar Dordrecht en zal daar om 17.15 uur vertrekken

Vertrek Kerk van de Nazarener Zaanstad: Vrijdag 3 juni om 17.15 uur

De bus is alléén voor de heenreis. Kinderen worden dus niet door de bus opgehaald op maandag.

Paklijst

 1. Wel meenemen

  • Bijbel (als je die hebt)
  • Zaklamp
  • Leesboek of stripboek (voor tussendoor)
  • Gezelschapsspelletje (zet er wel je naam bij)
  • Voldoende (oude) kleding, gymschoenen, zwem- en regenkleding. En eventueel verkleedkleren voor de bonte avond. Zorg dat je in ieder geval een paar dichte schoenen (of laarzen) meeneemt
  • Handdoek, washand, toiletspullen etc. Let er dus op dat je GEEN deo spray mee neemt
  • Beddengoed: matrasovertrek/hoeslaken (ook als je slaapzak meeneemt!), kussensloop, dekbed en dekbedhoes of slaapzak. (Heb je soms ‘s nachts ongelukjes, zorg dan voor een extra set beddengoed).
  • Theedoek (zet je naam erop, dan weet je welke van jou is)

 2. Niet meenemen

  • Mobiele telefoon
  • Elektronische apparaten (tablet, spelcomputer enz.)
  • Deo spray, of deo roller van glas (deo roller van kunststof mag wel)
  • Geld
  • Snoep, eten en drinken

  We zorgen goed voor je, aan alles is gedacht. Heb je deze dingen wel bij je, dan zullen wij ze tijdens het kamp veilig voor je bewaren. Maandag kun je dan alles weer mee naar huis nemen!

Tips voor inpakken

Zet op al de spullen die uw kind meeneemt zijn/haar naam. Als uw kind dan op kamp iets kwijt raakt, kunt u maandag voor vertrek op de tafel met gevonden voorwerpen zoeken.

Het is niet voor iedereen weg gelegd om een tas of koffer heel netjes in te pakken. U maakt het makkelijker voor uw kind om tijdens het weekend niets kwijt te raken en op maandag alles weer in te pakken, als u de bagage in een grote tas of koffer meegeeft.

Contact

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in. We proberen binnen een week te reageren.